Κατασκευή e-Shop

Υπηρεσίες σχεδιασμού Website Β2Β

  • WordPress
  • Joomla
  • Drupal

Έτοιμο template

Η Greek Business είναι in-house συνεργάτης κορυφαίων εταιρειών σχεδιασμού templates για το WordPress, το Joomla και το Drupal και σας προτείνει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του πελάτη σας. Κάθε template που προτείνουμε μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη σας.

Δικό μας template

Οι ιδιαίτερες σχεδιαστικές & προγραμματιστικές ανάγκες του πελάτη σας μπορούν να καλυφθούν από tailor made template που θα σχεδιάσουμε. Το νέο template δημιουργείται με βάση τις πρακτικές SEO, είναι responsive και περιλαμβάνει κατά την εγκατάστασή του όλα τα απαραίτητα plugins ή modules.

Το υλικό

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να έχετε λάβει το βασικό υλικό του πελάτη σας, όπως: στοιχεία εταιρικής εικόνας, βασικά κείμενα, γραφιστικό υλικό (εάν υπάρχει), φωτογραφικό υλικό και οτιδήποτε άλλο θα ήθελε ο πελάτης σας να εμφανίσει στις σελίδες του. Η Greek Business θα μελετήσει την αρχιτεκτονική του υλικού, θα το βελτιστοποιήσει (SEO) και θα σας προτείνει: γραμματοσειρές, χρωματική παλέτα, τρόπο εκφοράς των κειμένων και λύσεις για το πρόσθετο υλικό που λείπει.

Ενός λεπτού σιγή για όλα εκείνα τα websites που δεν έφτασαν ποτέ στον εμπορικό τους προορισμό.

© κυριάκος παπαδόπουλος.
Greek Business Agency.

Το αποτέλεσμα

Το ζητούμενο για την Greek Business είναι να δημιουργήσει το «διήγημα» μιας επιχειρηματικής ιστορίας για τον πελάτη σας η οποία θα έχει την δυνατότητα ν' αναπτύσσεται κατά διαστήματα εικαστικά και τεχνολογικά.

Η φιλοξενία

Η Greek Business μπορεί να φιλοξενήσει το website του πελάτη σας σε δικούς της Cloud Servers, σε περιβάλλον cPanel, στους οποίους θα έχετε πλήρη πρόσβαση ή μπορεί να το δημιουργήσει όντας σε δικό σας ή άλλον τρίτο server. Εάν δεν έχετε δικό σας server η Greek Business μπορεί να σας προσφέρει πακέτα φιλοξενίας σε πολύ χαμηλές τιμές σε cloud servers στην Αθήνα, το Μιλάνο, τη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη, το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Σόφια, τη Σιγκαπούρη και την Σαγκάη!

Η διαχείριση

Μπορείτε να διαχειρίζεστε εσείς το website του πελάτη σας ή και η Greek Business η οποία ούτως ή άλλως σας παρέχει σχεδιαστική και τεχνολογική υποστήριξη για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του website χωρίς extra χρέωση!

Τα εργαλεία μας

Joomla, Drupal, Typo3 αλλά κυρίως WordPress και μαζί του: elementor, divi, WPBakery, Revolution & Mega Sliders και πληθώρα άλλων εφαρμογών που επιτρέπουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε εικαστικό & τεχνολογικό επίπεδο.

Τιμές

Ως outsourcing εταιρεία, εργαζόμαστε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές· τέτοιες που σας επιτρέπουν να έχετε μια επικερδή εμπορική σχέση με τον πελάτη σας. Χρεώνουμε τμηματικά ανά μήνα αλλά και ανά έτος ή ανά ολοκληρωμένη εργασία.

Χρόνοι

Από την ημερομηνία παραλαβής του βασικού υλικού του πελάτη, ο χρόνος κατασκευής είναι το πολύ 45 εργάσιμες ημέρες υπό την προϋπόθεση ότι έχετε δώσει στην Greek Business το πλήρες βασικό υλικό!

Εξυπηρέτηση

Συνεχής on-line εξυπηρέτηση των Συνεργατών μέσω συστήματος WHMCS.

Γίνε Συνεργάτης της Greek Business!