Γίνε συνεργάτης

Συνδρομητικές υπηρεσίες Website & e-Commerce

Συνδρομητικές υπηρεσίες Marketing

Υπηρεσίες Consulting

Ο κόσμος προνομίων της Greek Business είναι λίγα clicks μακριά!

{ Γίνε συνεργάτης! }

Τί κερδίζω;

Συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες σε όλους τους τομείς της πληροφορικής, του marketing και της συμβουλευτικής των επιχειρήσεων που αναλύουν με κάθε λεπτομέρεια τα projects των πελατών σας και τα υλοποιούν με βάση το μακροπρόθεσμο συμφέρον τους!

Σύντομοι χρόνοι κατασκευής με την προϋπόθεση ότι θα μας παράσχετε το βασικό υλικό του πελάτη σας εντός του χρόνου που αναφράφεται στην σύμβαση της κάθε υπηρεσίας που αγοράζετε.

Υψηλή αισθητική σε όλα τα projects που αναθέτετε στην Greek Business!

Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε βήμα των πελατών σας χωρίς επιπλέον χρέωση!

Εξασφάλιση τεχνολογίας αιχμής σε όλα τα projects σας από τις διεθνείς συνεργασίες της Greek Business με κορυφαίους παρόχους.

Προνόμια

Αγοράζετε τις υπηρεσίες μας μόνο όταν κλείσετε την πώληση με τον πελάτη σας, ώστε να μην δεσμεύετε ποτέ δικό σας κεφάλαιο.

Μπορείτε να χρεώνετε τον εκάστοτε πελάτη σας ανά μήνα, ανά τρίμηνο, εξάμηνο ή σε ετήσια βάση ή με όποιον άλλο τρόπο σας εξυπηρετεί και σε όποια τιμή δικαιώνει την ποιότητα της δουλειά σας αλλά και το εμπορικό σας συμφέρον. 

Αγοράζοντας υπηρεσίες μας, απολαμβάνετε υπηρεσίες χαμηλού κόστους με συμβόλαια μηνιαίας βάσης «pay as you GO» προς όφελος της ρευστότητάς σας! 

Σας ακούμε! Είμαστε ανοικτοί και διαλλακτικοί σε κάθε σας ιδέα ή πρόταση ή προτροπή – αρκεί να μην αλλάζουμε τις πολιτικές και τη φιλοσοφία μας – γιατί δεν είστε απλώς οι «μεταπωλητές» μας αλλά η απαραίτητη αλυσίδα για την ύπαρξή μας!

Υποστήριξη

Παρέχουμε κάθε νομική υποστήριξη και τεχνική βοήθεια ως προς τις πωλήσεις αλλά και την διάθεση των υπηρεσιών μας στους πελάτες σας. Η Greek Business είναι επί της ουσίας ένα μικρό σχολείο!

Παρέχουμε τεχνική εξυπηρέτηση μέσω on-line ticketing και με απαντήσεις εντός 24 ωρών το πολύ για όλα τα θέματα που σας αφορούν· αποφεύγοντας αποτελεσματικά την κακή συνεννόηση μέσω τηλεφώνων!

Δεν παρεμβαίνουμε ποτέ στις σχέσεις σας με τους τελικούς σας πελάτες!

Σας παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη όπως εκπαίδευση, συμβουλές, εύρεση προσωπικού, ανάπτυξη συνεργασιών και άλλες υπηρεσίες σε ότι αφορά τις πωλήσεις σας σε τοπικό επίπεδο.

Φόρμα ενδιαφέροντος